UV-GUN KINNITUSKOMPLEKT on SCANGRIP WHEEL STAND tarvik, mis on mõeldud UV-GUNi paindlikuks positsioneerimiseks.

Kuigi UV-GUNi abil toimub kõvendamine väga kiiresti vaid mõne minutiga, on selle seadme käes hoidmine kogu tööpäeva jooksul ebamugav ja füüsiliselt raske. Kui kinnitada UV-GUN ratastatiivile, saab kõvendamist läbi viia automaatselt ning töötaja võib sel ajal teha muid ülesandeid. See suurendab märkimisväärselt töö efektiivsust kerekonstruktsioonide ja viimistluse töökodades. Samuti võetakse arvesse ergonoomilisi parameetreid.

Paindlik käsivars on tugev ja vastupidav ning valmistatud pulbervärvitud terasest ja klaaskiust tugevdatud nailonist, samas kui ühendused on valmistatud anodeeritud alumiiniumist.

Käsivars võib olla kinnitatud kas ratastatiivile või kesktorule, kasutades kiirelt ühendatavaid poolühendusi (ø35-48 mm / ø1,2-1,6 jalga).

UV-GUNi võib asetada kõrgusesse vahemikus 30–195 cm / 1–6,4 jalga. Lõpuühendusesse kinnitatuna saab UV-GUNi pöörata 360 kraadi, et saavutada optimaalne kõvenemisnurk. Külgsuunas on käsivars pikendatav vahemikus 82–135 cm / 2,7–4,4 jalga.

Maksimaalse stabiilsuse saavutamiseks on kaasas liivakott, mis on kohandatud sobima ratastatiivi alusega. Liivakoti kaal annab madala raskuskeskme ja toimib vastukaaluna, et vältida ümberkukkumist. Liivakott võib mahutada kuni 25 kg / 55,12 naela.

Toodet saab kasutada ainult koos SCANGRIP WHEEL STAND-iga

03.5682 SCANGRIP WHEEL STAND ei ole komplektis.