MULTIFUNKTSIONAALNE LED-PEALAMP MISTAHES DETAILIDE TÖÖDEKS
UNIMATCH on hädavajalik kaaslane spetsialistidele, kes otsivad universaalset valgustuslahendust. Tänu oma nutikale disainile suudab UNIMATCH sujuvalt muutuda pealambist praktiliseks taskulambiks, pakkudes mitmekülgsust ja mugavust ühes tõhusas tööriistas.

See pakub suurepärast värviedastusomadust CRI+ värvide sobitamiseks ja annab kuni 150 luumenit kahes astmes: 50% ja 100%. Lisaks põhivalgustile on see varustatud ka 75 luumenit andva spotvalgusega.

UNIMATCH-i ainulaadne omadus on astmevaba CCT-funktsioon, mis võimaldab käsitsi leida täpselt ülesandele sobiva värvitemperatuuri. Värvitemperatuuri saab reguleerida vahemikus 2500 kuni 6500 K, keerates lambi küljel olevat punast nuppu.

Multifunktsionaalne ja kompaktne töövalgusti
Pehme ümardatud kujuga ja õrna disainiga pealamp on nii kaasaegne kui ka funktsionaalne, täiustatud superkerge kehaga, mis kaalub vaid 50 g, pakkudes maksimaalset mugavust kasutamisel. Lisaks on UNIMATCH-il sisseehitatud magnet ja klamber tasku jaoks, et töövalgustit oleks lihtne kanda.

UNIMATCH-i erakordne paindlikkus teeb sellest hindamatu tööriista detailitööde jaoks. Muutke see vabakäelambiks, kinnitades selle lihtsalt peapaela külge. Pöörake lampi 360°, et leida ideaalne valgustusnurk. Kinnitage see oma mütsile, kasutades kaasasolevat kinnitust, mugavuse lisamiseks. Lisaks saab UNIMATCH-i kasutada taskulambina, et tuvastada kriimustusi, torkeid ja keeriseid.

Miks valida UNIMATCH:
• Laetav LED-pealamp ja taskulamp ühes
• Astmevaba CCT-funktsioon: värvitemperatuuri reguleerimine (2500K kuni 6500 K), keerates punast nuppu lambi küljel
• Pakub kuni 150 luumenit kahes astmes: 50% ja 100%.
• Kinnitage see mütsile, kasutades kaasasolevat kinnitust
• Kompaktne ja superkerge

// Valgustuslahendused värvitööstusele
Olles oma valdkonna kõige terviklikum ja keerukam, on valgustuslahendused värvitööstusele mõeldud värvisobitamiseks, detailseks tööks ja üldiseks värvitööks ning neid saab kasutada kõikjal, kus värvitud pinda tuleb kontrollida.

CRI+ täpseks värvisobitamiseks
Meie valgustuslahendustes värvitööstusele kasutame CRI+ mõistet, mida defineeritakse kui kõigi 15 R-väärtuse keskmist. See on ainus korrektne CRI väärtuse määratlus, mida tuleks kasutada täpseks ja usaldusväärseks värvi tuvastamiseks.