VÄIKE JA LAETAV PLIIATSILAMP 2 VÄRVIVALGUSEGA AUTODE TÄPSEKS DETAILISEERIMISEKS

MATCHPEN R on hõlpsasti kaasaskantav pliiatsilamp, millel on suurepärased värviesituse omadused, tagades värvide täpse sobitamise alati käepärast särgi või pükste taskus. Pliiatsilamp on mõeldud töökodades inspekteerimiseks, autode detailiseerimiseks ja eriti kasulik kriimustuste, pisiaukude ja pöörlemisjälgede tuvastamiseks.

MATCHPEN R sisaldab 2 VÄRVIVALGUSE funktsiooni, mis annab võimaluse valida kahe erineva värvustemperatuuri vahel, sõltuvalt töö iseloomust.

Fookusfunktsioon võimaldab koondada valgusvihku vahemikus 10° kuni 45°. Pliiatsilamp on valmistatud tugevast ja vastupidavast alumiiniumist, millel on lahustikindel klaasist lääts, ning sellel on sisseehitatud klamber taskusse kinnitamiseks. See on lihtsalt laetav kaasas oleva USB-kaabli abil.

Miks valida MATCHPEN R?

Õhuke ja laetav pliiatsilamp, ideaalne autode detailiseerimiseks ning kriimustuste, pisiaukude ja pöörlemisjälgede tuvastamiseks
2 VÄRVIVALGUSE funktsioon, mis pakub kahte erinevat värvustemperatuuri
Fookusfunktsioon kontsentreeritud ja fookustatud valgusvihu jaoks
Sisseehitatud klamber tasku jaoks
// MATCHPEN R disain on ainulaadne ja kaetud EL-i disainipatendiga RCD No 2704684.
CRI+ täpseks värvimõõtmiseks
Meie valgustuslahendused värvitööstusele kasutavad CRI+ terminit, mis on määratletud kui kõigi 15 R-väärtuse keskmine. See on ainus korrektne CRI väärtuse definitsioon, mida tuleks kasutada täpseks ja usaldusväärseks värvituvastuseks.

Valgustuslahendused värvitööstusele
Maailma kõige põhjalikumad ja keerukamad valgustuslahendused värvitööstusele on mõeldud värvide sobitamiseks, detailiseerimiseks ja üldiseks värvitööks ning neid saab kasutada kõikjal, kus värvitud pind vajab inspekteerimist.