SLIM PENLIGHT AUTODE DETAILIDE TÖÖDEKS
MATCHPEN on sale ja väike taskulamp, millel on võimas valgusvõimsus, mis sobib suurepäraselt autode detailide töödeks ja väikeste puuduste tuvastamiseks.

Suurepäraste värviedastusomadustega värvisobitamiseks loodud penlight on mõeldud kasutamiseks töökodades ja eriti kasulik kriimustuste, torkeaukude ja keerisjälgede tuvastamiseks. Valmistatud vastupidavast ja tugevast alumiiniumist, varustatud lahustikindla klaasist läätsedega.

Õhukese disainiga ja sisseehitatud klambriga detailing-lamp on lihtne taskus kanda ja alati käepärast.

Penlight sisaldab fookusfunktsiooni, mis võimaldab kontsentreeritud ja fokusseeritud valguskiirt vahemikus 10° kuni 70°. Komplektis on 2 AAA patareid.

Miks valida MATCHPEN?

Õhuke penlight sobib ideaalselt kriimustuste, torkeaukude ja keerisjälgede tuvastamiseks
Fookusfunktsioon kontsentreeritud ja fokusseeritud valguskiire jaoks
Sisseehitatud klamber tasku jaoks
// MATCHPEN on testitud vastavalt ANSI/NEMA FL-1 standardile.

CRI+ täpseks värvisobitamiseks
Meie valgustuslahendustes värvitööstusele kasutame CRI+ mõistet, mida defineeritakse kui kõigi 15 R-väärtuse keskmist. See on ainus korrektne CRI väärtuse määratlus, mida tuleks kasutada täpseks ja usaldusväärseks värvi tuvastamiseks.

Valgustuslahendused värvitööstusele
Olles oma valdkonna kõige terviklikum ja keerukam, on valgustuslahendused värvitööstusele mõeldud värvisobitamiseks, detailseks tööks ja üldiseks värvitööks ning neid saab kasutada kõikjal, kus värvitud pinda tuleb kontrollida.