NOVA 4K C+R: Universaalne ja Tugev 4.000 Lumeniga COB LED Prožektor koos DUAL SYSTEM-iga
NOVA 4K C+R on universaalne ja vastupidav töövalgusti, mis töötab nii laetava akuga kui ka kaabli abil (DUAL SYSTEM). See võimaldab lõputult rakendusvõimalusi igas töökeskkonnas.

Vastupidav Disain Kõikidesse Tingimustesse
NOVA 4K C+R vastupidav konstruktsioon talub karmide, märgade ja mustade keskkondade koormusi ehitusplatsidel. Seda saab kasutada nii sise- kui ka välistingimustes igasuguse ilmaga. Uus valguse hämardamisfunktsioon võimaldab valgust reguleerida viie erineva tasemega, pakkudes paindlikkust ja mugavust töö tegemiseks erinevates tingimustes.

Tipptasemel COB LED Tehnoloogia
NOVA 4K C+R kasutab uusimat COB LED-tehnoloogiat, mis tagab erakordselt kõrge valgusväljundi ühtlase ja täielikult isegi valgustusega. Uus valguse hämardamisfunktsioon võimaldab valgust viies tasemes reguleerida, mis aitab luua ideaalse valgustuse igaks tööks.

Vastupidav Alumiiniumkorpus
NOVA 4K C+R korpus on valmistatud tugevast valualumiiniumist, mis on vastupidav tugevatele löökidele, šokkidele ja vibratsioonidele – ideaalne töötingimustesse. Samuti on CRI väärtus lähedane päevavalgusele, mis aitab värve täpselt tuvastada.

Valguse Diffusioon
SCANGRIP DIFFUSER lisatarvik pakub suurenenud funktsionaalsust ja uusi võimalusi teie töövalgusti kohandamiseks vastavalt tööülesandele. Valguse hajuti hajutab ja pehmendab valgust, vältides teravaid varje. Seda on lihtne ja ohutu paigaldada teie SCANGRIP valgustile.

Valguse hajuti võimaldab teil valgustada tervet tööruumi ning tagab meeldiva ja tõhusa valgustuse igasuguse remondi-, värvimis- või ehitustöö tegemiseks.