NOVA R Laetav LED-Valgusti UK-Pistikuga ja Kuni 2000 Luumenit

Populaarne NOVA R pakub erakordselt suurt luumeniväljundit, täiustatud akut ja pikemat tööaega. NOVA R on tähelepanuväärselt õhuke ja kompaktne – universaalne valgusti, mis on mõeldud professionaalsele kasutajale.

Uue kõrge jõudlusega COB LED-tehnoloogiaga on NOVA R uuendatud 1500 luumenilt 2000 luumenile, pakkudes veelgi rohkem valgust – sama hinnaga. Uuendatud akuvõimsusega on tööaeg kahekordistunud, võimaldades kasutada lampi kuni 20 tundi, olenevalt valguse intensiivsusest. Hämardusfunktsioon võimaldab valguse reguleerimist viies erinevas astmes.

Lampi on lihtne kaasas kanda ja see on ergonoomiliselt disainitud hea käepidemega, millel on ka võimsad integreeritud magnetid paindlikuks kinnitamiseks. Tänu paindlikule käepidemele saab NOVA R asetada erinevatesse positsioonidesse, et saavutada soovitud valgustusnurk. Käepide on disainitud otseks kinnitamiseks statiivi või tellinguklambriga.

Lisafunktsioonina on NOVA R-il sisseehitatud power bank USB-väljundiga mobiilseadmete laadimiseks.

Korpus on valmistatud vastupidavast survevalatud alumiiniumist ja on vastupidav löökidele, vibratsioonidele ja šokkidele. Vastupidav konstruktsioon lubab NOVA R-il olla valmis ka karmiks kasutuseks, muutes selle ideaalseks nõudlikus ja karmis töökeskkonnas.

Omadused:
Kuni 2000 luumenit, võimalusega reguleerida viies astmes.
Kuni 20-tunnine tööaeg, olenevalt valguse intensiivsusest.
Integreeritud magnetid ja paindlik käepide paindlikuks paigutamiseks.
Sisseehitatud power bank mobiilseadmete laadimiseks.
Vastupidav survevalatud alumiiniumist korpus.
Sobib karmideks tingimusteks ja intensiivseks kasutuseks.