LINE LIGHT 200: 200 cm Valgustuslahendus Kohandatud Paigaldusteks
LINE LIGHT on paindlik valgustuslahendus universaalseks kasutamiseks, mis on loodud kasutamiseks kõikjal, kus on vaja tugevat, tõhusat ja kontsentreeritud valgustust kindlas tööpiirkonnas.

LINE LIGHT valgustusühikud on saadaval erinevates pikkustes, mida saab kasutada üksi või ühendatuna, et sobida kõigi rakendustega. Valgustusühikud on kohandatavad vastavalt teie vajadustele, pakkudes paindlikku valgustuslahendust.

LINE LIGHT seeria põhineb uusimal tipptasemel LED-tehnoloogial, pakkudes palju suuremat valgustust võrreldes traditsiooniliste 36W fluorestsentstoruustega.

LINE LIGHT keskendab valgust 75° nurga all, tagades tugeva ja võimsa valgustuse kogu tööpiirkonnas. Pimestamine töö ajal on välditud, ja lampi saab hõlpsasti pöörata, et saavutada optimaalne valgustusnurk.

Valguse kvaliteet on äärmiselt võimas, sarnane päevavalgusega, mis sobib ideaalselt värvide, varjude ja muude toodete detailide täpseks äratundmiseks. Ühtlane, vilkumiseta valgustus ilma stroboskoopilise efektita vähendab ka õnnetuste ohtu.

Äärmiselt Vastupidav ja Löögikindel Valgustuslahendus
LINE LIGHT on valmistatud suletud “purunematust” ekstrudeeritud akrüülprofiilist (PMMA), mis muudab selle äärmiselt vastupidavaks ja löögikindlaks, taludes tugevaid lööke ja vibratsioone tööstusmasinatest.

LINE LIGHT talub karmide, märgade ja määrdunud tingimustega professionaalset töökojakeskkonda ning on vastupidav nii õlidele kui ka kemikaalidele. IP67 klassifikatsioon tähendab, et see on nii tolmu- kui ka veekindel. LED-de tehniline kasutusiga on vähemalt 100,000 tundi.

Mitmesuguste kinnitusvõimaluste abil saab valgustusühikuid paigutada täpselt sinna, kus neid on vaja. Lisatarvikuna saadaval olev LINE LIGHT DIMMER võimaldab valgustugevust sujuvalt reguleerida.

Miks valida LINE LIGHT 200
200 cm valgustusühik universaalseks rakenduseks
“Purunematu” – äärmiselt vastupidav ja löögikindel valgustuslahendus 4-posti tõstukitele
Veekindel, talub märga ja määrdunud töökojakeskkonda
Madalpinge 24v DC
LED-de tehniline kasutusiga 100,000 tundi
Valmistatud Taanis
// LINE LIGHT 200 disain on ainulaadne ja kaitstud EL disainipatendiga RCD No 1882523.