LINE LIGHT 75: 75 cm Valgustusseade Kohandatud Installatsioonide jaoks
LINE LIGHT on paindlik valgustuslahendus, mis on mõeldud kasutamiseks kõikjal, kus on vaja tugevat, tõhusat ja keskendunud valgust konkreetse tööala valgustamiseks.

LINE LIGHT valgustusseadmed on saadaval erineva pikkusega ja neid saab kasutada nii eraldi kui ka ahelas, et sobida igat tüüpi rakendustega. Need valgustusseadmed saab kombineerida just nii, nagu soovite, pakkudes paindlikku valgustuslahendust.

LINE LIGHT seeria põhineb uusimal LED-tehnoloogial ja pakub oluliselt rohkem valgust kui traditsioonilised 36W fluorestsentslambid. LINE LIGHT keskendab valgust 75° nurga alla, pakkudes väga tugevat ja võimsat valgustust kogu tööalal. Töötamise ajal pimestamise vältimiseks saab lampi pöörata, et saavutada optimaalne valgustusnurk.

Valguskvaliteet on väga tugev, sarnanedes päevavalgusega, mis on ideaalne täpsete värvide, toonide ja muude tootedetailide äratundmiseks. Ühtlane, vilkumisvaba valgustus ilma strobeefektideta vähendab ka õnnetuste riski.

Äärmiselt vastupidav ja põrutuskindel valgustuslahendus
LINE LIGHT on valmistatud suletud “purunematu” ekstrudeeritud akrüülprofiiliga (PMMA), mis muudab selle väga vastupidavaks ja põrutuskindlaks, taludes isegi tugevaid lööke, šokke ja vibratsiooni tööstuslikust masinast. See suudab taluda karmi, niisket ja määrdunud töökeskkonda tööstuses ning on vastupidav nii õli kui ka kemikaalide suhtes. IP67 klassifikatsioon tähendab, et see on vastupidav nii tolmu kui ka vee suhtes. LEDide tehniline eluiga on vähemalt 100 000 tundi.

Erinevad riputusvahendid võimaldavad valgustusseadmeid paigutada täpselt sinna, kuhu vaja. LINE LIGHT DIMMER, mis on saadaval lisavarustusena, võimaldab valgustust sujuvalt reguleerida.

Miks valida LINE LIGHT 75?
75 cm valgustusseade universaalsete rakenduste jaoks
Äärmiselt vastupidav ja põrutuskindel konstruktsioon, sobib 4-post liftidele
Veekindel, talub niisket ja määrdunud töökeskkonda
Madalpinge 24V DC
LEDide tehniline eluiga on vähemalt 100 000 tundi
Valmistatud Taanis
// LINE LIGHT 75 disain on ainulaadne ja kaitstud EL disainipatendiga RCD No 1882523.