LINE LIGHT C+R: Võimas Uuendatud Inspektsioonlamp 50% Suurema Valguse Võimsusega
LINE LIGHT C+R on äärmiselt võimas inspektsioonlamp ja taskulamp ühes. Võimaldab tugevamat valgustust isegi kõige kitsamates ja raskesti ligipääsetavates kohtades. Võrreldes eelneva mudeliga on valgusvõimsust tõstetud 600 lumenilt 900 lumenini, mis tähendab 50% suuremat valguse intensiivsust.

Unikaalne Disain ja DUAL SYSTEM
Lamp on äärmiselt õhuke, läbimõõduga vaid 25 mm, mis teeb selle ideaalseks valgustamiseks kitsastes kohtades. DUAL SYSTEM võimaldab kasutada lampi nii laetava aku kui ka 5 m kummikaabliga, mis tagab täieliku vabaduse ja paindlikkuse töö käigus.

Valgusfookus ja Liikuvus
Sisseehitatud prisma koondab valgust 75° nurga all, pakkudes võimsat valgust kitsasse töökeskkonda. Samuti on uus magnetiline elektrooniline lüliti, mis lihtsustab lambi sisse- ja väljalülitamist. Lambi saab kinnitada magnetilise konksuga või paigutada erinevate nurkade alla painduvate “gooseneck” kinnitustega, mis on saadaval lisatarvikutena.

Kuni 8 Tundi Tööaega ja Veekindel
Aku võimaldab kuni 8 tundi tööaega, mis on piisav ka pikemate tööpäevade jaoks. Lisaks on LINE LIGHT C+R veekindel (IP65), mis tähendab, et seda saab kasutada mitmesugustes keskkondades ilma veekahjustuste riskita.

Miks valida LINE LIGHT C+R?
Suurem valgusvõimsus: 900 lumenit (50% rohkem kui eelmine mudel).
DUAL SYSTEM: Laetav aku ja kaabel, pakkudes paindlikkust.
Tugev ja veekindel: Sturdy konstruktsioon koos IP65 sertifikaadiga.
Paindlik paigutamine: Magnetiline konks ja reguleeritav valgusnurk.
Ülitäpne disain: Läbimõõt ainult 25 mm, mis võimaldab valgustust ka kõige kitsamates kohtades.
Kaitstud Disain
LINE LIGHT C+R disain on unikaalne ja kaitstud Euroopa Liidu disainipatendiga RCD No 4070035.