MAG PRO WIRELESS KIT: Tõhus LED Käeshoitav Lamp ja Traadita Laadimissüsteem
MAG PRO WIRELESS KIT on ideaalne valguslahendus tõhusaks töökoja tööks, pakkudes traadita laadimist koos kaasasoleva SCANGRIP LAADIMISALUSEGA. Laadimisalus on loodud nii, et töölamp libiseb automaatselt oma kohale tänu tagaküljel olevatele tugevatele magnetitele. See võimaldab MAG PRO WIRELESS-i laadimist ka vertikaalses asendis. Laadimisplaat on ette valmistatud püsivaks kinnitamiseks töökojas, et tagada mugav laadimine ja hoiustamine.

LED-käeshoitav Lamp Kõrge Paindlikkuse ja Mitmekordsete Paigutusvõimalustega
MAG PRO WIRELESS on paindlik mitmeotstarbeline LED-käeshoitav lamp, millel on astmevaba hämardusfunktsioon vahemikus 10–100%. Töölampil on kolm sisseehitatud tugevat magnetilist hoidikut ja kaks sissetõmmatavat riputuskonksu, mis võimaldavad valgusallikat paigutada sinna, kus seda vajatakse. Selle modernne disain tagab ergonoomilise ja kasutajasõbraliku haarde, ning lambipea saab kallutada kuni 180 kraadi, et saavutada täpne valgustus erinevates tööolukordades.

MAG PRO WIRELESS KIT-i saab laadida ka kaasasoleva USB-laadimiskaabliga.

Miks valida MAG PRO WIRELESS KIT?
Traadita laadimine ja tõhus töökoja töö: Komplekt sisaldab SCANGRIP LAADIMISALUST, mis tagab mugava traadita laadimise.
Mitmekülgne ja kohandatav: MAG PRO WIRELESS LED-käeshoitav lamp pakub hämardusfunktsiooni, magnetilisi hoidikuid ja sissetõmmatavaid riputuskonkse.
Ergonoomiline disain ja kallutatav lambipea: Lampi saab kohandada vastavalt vajadusele, pakkudes täpset valgustust iga tööolukorra jaoks.
Laadimisalus kinnitamiseks töökojas: SCANGRIP LAADIMISALUS on ette valmistatud püsivaks paigaldamiseks, muutes MAG PRO WIRELESS-i laadimise ja hoiustamise mugavaks.
Lisaks
Laadimisalus võimaldab paigaldamist vertikaalselt või horisontaalselt, vastavalt töökoja vajadustele.
Käeshoitav lamp on kerge ja hõlpsasti kaasaskantav, muutes selle sobivaks erinevateks tööülesanneteks.
USB-laadimiskaabel lisab täiendavat paindlikkust, võimaldades töövalgust ka traditsioonilisel viisil laadida.
MAG PRO WIRELESS KIT pakub laia valikut funktsioone, mis on mõeldud parandama töökoja tõhusust ja kohandatavust. See on ideaalne valik neile, kes soovivad kaasaegset ja paindlikku valgustuslahendust.