UV-FORM: Võimas UV-Käeshoitav Lamp Lekkeavastuseks
UV-FORM on laetav LED-käeshoitav lamp, millel on võimas 1,5 W UV-valgus lambi ülaosas.

Laetav inspekteerimislamp on varustatud uue COB LED-ribavalgustiga, mis pakub ühtlast ja tugevat valgustust. UV-FORM ühendab universaalse LED-lambi ja UV-lekkeavastuse ühte seadesse, võimaldades asendada spetsiaalseid UV-detektsioonilampe.

UV-valgus on mõeldud lekkekontrolliks kliimaseadmete süsteemides, kasutades jälgelemente. See on kasulik ka suuremate, keerukamate jahutus-/külmutusseadmete, protsessijahutussüsteemide, soojuspumpade ja muude sarnaste süsteemide lekke avastamiseks.

UV-FORMi paindlik lambipea kallutab kuni 180 kraadi, võimaldades maksimaalset paindlikkust töökoha valgustamisel. Samuti on lambil tugev sisseehitatud magnet, mis hõlbustab tööpiirkonnas asetamist, ja pööratav tugev konks, mis sobib töövööle kinnitamiseks.

Miks valida UV-FORM?
Universaalne valgusti ja UV-detektsioon ühes: Tavaline LED-inspektsioonivalgus ja UV-lekkeavastus ühes seadmes.
Ideaalne lekkeavastuseks: Kasutage kliimaseadmete ja teiste süsteemide lekke avastamiseks.
Paindlik asetamine: Sisseehitatud magnet võimaldab lampi asetada tööpiirkonnas erinevatesse kohtadesse.
Pööratav lambipea: 180-kraadine kallutusmaksimum suurema paindlikkuse saavutamiseks.
UV-FORM pakub tugevat valgustust ja UV-lekkeavastust ühes kompaktses seades. See muudab selle ideaalseks tööriistaks professionaalidele, kes tegelevad kliimaseadmete hoolduse, jahutuse, külmutuse ja muude süsteemidega. Tugev konstruktsioon ja mitmekülgsed paigutusvõimalused muudavad selle tööriista kasutajasõbralikuks ja töökindlaks.