JUHTMEVABA LAETAV LED-KÄSILAMP MITMEOTSTARBELISEKS KASUTAMISEKS
MAG seeria on Euroopa enimmüüdud töövalgustite sari ning nüüd on populaarne MAG PRO saadaval versioonis, millel on võimalus juhtmevabaks laadimiseks, kasutades lisavarustust SCANGRIP CHARGING PAD 03.5928, mida saab eraldi osta.

Laadimispadi on disainitud nii, et töövalgus automaatselt “libiseb õigesse kohta” tänu tugevatele magnetitele tagaküljel. See nutikas omadus võimaldab laadida käsilampi vertikaalses asendis, pakkudes veelgi rohkem mugavust teie töökohas. Laadimisplaat on ette valmistatud fikseeritud kinnitamiseks töökohas. Lihtsalt eemaldage kaks pistikut ja kinnitage laadimispadi kahe 4 mm kruviga. CHARGING PAD spetsifikatsioonide jaoks klõpsake siin.

Et optimeerida oma töökoda, pakub MAG PRO WIRELESS kuni 600 lumenit ja sellel on astmeteta hämardusfunktsioon vahemikus 10 kuni 100%. LED-käsilamp pakub täielikku paindlikkust kolme tugeva sisseehitatud magnethoidja ja kahe kokkupandava riputamiskonksuga. Nautige vabadust paigutada käsilamp sinna, kus seda kõige rohkem vajatakse, kohandades seda igas tööolukorras ilma vaevata.

MAG PRO WIRELESS-il on kaasaegne disain, mis tagab mugava haarde ja kasutusmugavuse. Lambipea pakub suurenenud paindlikkust, võimaldades kallutamist kuni 180 kraadi.

MAG PRO WIRELESS-i saab ka laadida kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil.

MAG seeria koosneb universaalsetest ja võimsatest mitmeotstarbelistest töövalgustitest, mis on vajalikud kõigile professionaalsetele kasutajatele!

Miks valida MAG PRO WIRELESS?
Paindlik mitmeotstarbeline LED-käsilamp, mis pakub kuni 600 lumenit
Astmeteta hämardusfunktsioon vahemikus 10 kuni 100%
Kaasaegne, ergonoomiline disain paindliku lambipeaga
Võimalus juhtmevabaks laadimiseks, kasutades lisavarustust SCANGRIP CHARGING PAD
// MAG PRO WIRELESS-i disain on ainulaadne ja kaitstud EL disainipatendiga RCD No 2954123.