VASTUPIDAV JA ÜLI KOMPAKTNE 3-IN-1 KÄSILAMP KOOS TASKULAMBI FUNKTSIOONIGA
MINI SLIM on tõeline töövalgustite “šveitsi armeenuga.” Oma üliõhukese ja kompaktse disainiga, läbimõõduga vaid 9 mm ja kaaluga 101 g, on see ideaalne inspektsioonilamp, mis ulatub ka kõige kitsamatesse ja ligipääsmatutesse töökohtadesse. See muudab MINI SLIM-i suurepäraseks inspektsioonilambiks.

Lambi valgusvõimsust saab reguleerida kahes tasemes: 50% või 100%, et saavutada optimaalne valguse heledus ja aku tööaeg. LED-käsilamp töötab kuni 5 tundi.

MINI SLIM on disainitud 100% kokkupandava kehaga ja seda saab kasutada traditsioonilise käsivalgustina, kui see on täielikult kokku volditud. Kui MINI SLIM on täielikult kokku volditud, on see piisavalt väike, et mahtuda taskusse, muutes selle erakordselt kompaktseks ja kaasaskantavaks. Tugeva sisseehitatud magneti ja konksuga saate lambi paigutada täpselt sinna, kus seda vajate.

MINI SLIM on varustatud võimsa 100 luumeni taskulambiga, mis annab teile lisavalguse funktsiooni. Kui lamp on kokku volditud, saab MINI SLIM-i kasutada taskulambina, mis on ainulaadne ja innovatiivne funktsioon.

Miks valida MINI SLIM?
Kompaktne ja võimas 200 luumeni 3-in-1 käsilamp
Valige kahe valgusseadistuse vahel: 50% või 100%
Laetav, tööajaga kuni 5 tundi
Paindlik paigutus tänu tugevale sisseehitatud magnetile ja konksule
3-in-1 disain täielikuks paindlikkuseks
// MINI SLIM-i disain on ainulaadne ja kaitstud EL disainipatendiga RCD No 3451038.