LED-INSPEKTSIOONILAMP 400 LUUMENIGA UNIVERSSAALSEKS KASUTUSEKS

STICK LITE M on ideaalne valik neile, kes hindavad head ja kompaktset disaini koos lihtsa funktsionaalsusega. Olgu see igapäevaseks kasutuseks või raskeks tööks, kannab kaasaskantav käsilamp oma lubadusi: optimaalne heledus ja käepärane disain soodsa hinnaga.

Uuendatud tõhusa COB LED-tehnoloogiaga pakub STICK LITE M nüüd kuni 400 luumenit. Käeshoitav LED-valgus on varustatud ka sujuva dimmerifunktsiooniga, mis võimaldab reguleerida valguse väljundit vahemikus 10% kuni 100%, tagades, et teil on alati igaks tööülesandeks optimaalne valgustus.

Laetav ja võimas inspekteerimislamp taskulambifunktsiooniga võimaldab mugavat ja täpset tööd. Seetõttu on STICK LITE M ideaalne LED-käsilamp kõigile, kes vajavad universaalset ja vastupidavat käsitöövalgustit. Varustatud praktilise sisseehitatud magnetiga, võimaldab see mõlemad käed vabaks jätta, samal ajal kui nautite eredat valgust.

Ultraõhuke disain ümarate vormidega muudab STICK LITE M-i mugavaks kanda taskus, olles alati käepärast igapäevasteks inspekteerimisülesanneteks. Õhuke disain muudab selle ka optimaalseks kasutusmugavuseks ja paindlikkuseks.

Miks valida STICK LITE M?
Võimas 400 luumeniga käsilamp koos ülalambi funktsiooniga
Sisseehitatud magnet võimaldab teil töötada käed-vabalt
Ultra-kerge (88 g) tagab maksimaalse töötamise mugavuse
Sujuva dimmerifunktsiooniga saab reguleerida valguse väljundit vastavalt vajadusele
Äärmiselt õhuke (vaid 15 mm) maksimaalseks paindlikkuseks
// STICK LITE M disain on ainulaadne ja kaitstud Euroopa Liidu disainipatendiga RCD No. 4070035.