TUGEV KÄSILAMP SMART CLIP 4-IN-1 KONFIGURATSIOONIGA

Laetav keskmise suurusega (M) WORK LITE M LED käsilamp on praktiline ja kvaliteetne valgusti universaalseks kasutuseks soodsa hinnaga. Võrreldes esimese põlvkonnaga, on WORK LITE M uuendatud tõhusa LED COB-tehnoloogiaga, mis nüüd pakub rohkem kui kaks korda rohkem valgust – kuni 350 luumenit. Samuti on see varustatud sujuva dimmerifunktsiooniga vahemikus 10% kuni 100%, mis võimaldab valgusvoogu reguleerida vastavalt tööülesandele.

Patenteeritud SMART CLIP kontseptsioon
WORK LITE M on loodud professionaalseks kasutuseks, pakkudes funktsionaalset ja kasutajasõbralikku LED-käsilampi. SMART CLIP 4-in-1 süsteem integreerib mitmed multifunktsioonid ühte seadmesse. Klamber on disainitud sobima töövööga ja kandma lampi, et see oleks alati käepärast, kui seda on vaja.

Paindlik positsioneerimine
Kui tööülesande täitmiseks on vaja kasutada mõlemat kätt, saab inspekteerimislampi asetada sisseehitatud tugeva magneti või kokkupandava, pööratava konksu abil. Lisaks saab SMART CLIP-i kasutada ka toena, võimaldades lampi asetada mis tahes tasasele pinnale.

Maksimaalne töömugavus tänu kergele konstruktsioonile
WORK LITE M käsilamp on tehniliselt disainitud võimalikult kergeks, tagamaks maksimaalset töömugavust. Väga madal kaal muudab lambi käes hoidmise mugavaks ka pikemate inspekteerimiste puhul. Õhuke, kompaktne disain koos ümarate kujude ja ilma teravate servadeta teeb selle lampi kandmise mugavaks ka terve tööpäeva jooksul.

Miks valida WORK LITE M?
Kompaktne ja laetav inspekteerimislamp, mis pakub kuni 350 luumenit
Sujuva dimmerifunktsiooniga saab valgust reguleerida vastavalt igale tööülesandele
SMART CLIP 4-in-1 süsteem võimaldab lampi paigutada mitmel erineval viisil
Ergonoomiline disain muudab lambi kandmise mugavaks kogu päeva jooksul
Kasutamiseks käed-vabad režiimis tänu sisseehitatud tugevale magnetile või pööratavale konksule
// WORK LITE M disain on ainulaadne ja kaitstud Euroopa Liidu disainipatendiga RCD No 4070035.