KOMPAKTNE JA KERGE KÄELAMP PAINDLIKU PAIGALDAMISEGA
Kompaktne WORK LITE S LED-käelamp on hea kvaliteediga töövalgusti universaalseks kasutamiseks väga konkurentsivõimelise hinnaga.

Võrreldes esimese generatsiooniga on WORK LITE S täiustatud kõrgelt efektiivse COB LED-tehnoloogiaga, pakkudes nüüd rohkem kui kaks korda rohkem valgust – kuni 250 luumenit. Lisaks on seda uuendatud sujuva hämardamisfunktsiooniga vahemikus 10% kuni 100%, mis võimaldab lihtsalt reguleerida valgusväljundit vastavalt tööülesandele.

Patenteeritud SMART CLIP kontseptsioon
WORK LITE S on mõeldud professionaalsele kasutajale, kes nõuab funktsionaalset, praktilist ja kasutajasõbralikku käeshoitavat LED-lampi. SMART CLIP 4-ühes süsteem integreerib mitu multifunktsiooni samasse üksusesse. Klipp on disainitud sobima töövööle ja võimaldab hoida lampi käepärast, kui on vaja inspektsioonitööd teha.

Paindlikku lampi positsioneerimist, kui mõlemad käed on hõivatud, saab saavutada tugeva sisseehitatud magneti või tagasitõmmatava, pööratava konksu abil. Lisaks saab SMART CLIP-i kasutada alusena mis tahes pinnal.

Ülikerge = maksimaalne töömugavus
Uus WORK LITE S käelamp on disainitud võimalikult kergeks, et pakkuda maksimaalset töömugavust.

Väga kerge kaal muudab lampi mugavaks hoida ka pikematel inspektsioonidel. Õhuke, kompaktne disain ümardatud kujuga ja ilma teravate servadeta muudab selle mugavaks tööpäeva jooksul taskus kanda.

Miks valida WORK LITE S?
Kompaktne ja laetav inspektsioonlamp, mis annab kuni 250 luumenit
Sujuv hämardamisfunktsioon võimaldab kohandada valgust igaks ülesandeks
SMART CLIP 4-ühes süsteem võimaldab paigutada lampi vastavalt vajadusele
Ergonomiline disain muudab selle mugavaks terve päeva jooksul kanda
Kasuta lampi käed-vabad režiimis tugeva sisseehitatud magneti või pööratava konksuga
// WORK LITE S-i disain on unikaalne ja kaetud Euroopa Liidu disainipatendiga RCD No 4070035.