UNIVERSALNE LED INSPEKTSIOONLAMP ÕHUKES DISAINIS, 200 LUUMENIGA
STICK LITE S on ideaalne neile, kes hindavad head, kompaktset disaini koos lihtsate funktsioonidega. Olgu see igapäevaseks kasutamiseks või raskeks tööks, kaasaskantav käelamp toimetab nagu lubatud: optimaalne heledus ja käepärane disain õiglast hinnaga.

Võrreldes esimese generatsiooniga on STICK LITE S täiustatud kõrgelt efektiivse COB LED-tehnoloogiaga, pakkudes nüüd kuni 200 luumenit. Lisaks on sellele lisatud sujuv hämardamisfunktsioon vahemikus 10% kuni 100%, mis võimaldab lihtsalt reguleerida valgusväljundit vastavalt tööülesandele.

See võimas, laaditav inspektsioonlambiga taskulambifunktsiooniga võimaldab mugavat ja täpset tööd. STICK LITE S on soovitatav kõigile, kes vajavad universaalset, vastupidavat ja käepärast LED-valgustit. Praktiline sisseehitatud magnet võimaldab nautida käelambi eredat valgust, jättes mõlemad käed töö jaoks vabaks.

Ultraõhuke disain ümardatud kujuga muudab STICK LITE S-i mugavaks taskus kanda, olles alati käepärast igapäevasteks inspektsioonülesanneteks. Õhukese disainiga LED-käelamp on ka kaalult optimeeritud, et pakkuda maksimaalset töömugavust.

Miks valida STICK LITE S?
200 luumeniga käelamp ülemise valgusfunktsiooniga
Ülikerge (52g) maksimaalse töömugavuse jaoks
Üliõhuke (ainult 13 mm) maksimaalse paindlikkuse jaoks
Varustatud sujuva hämardamisfunktsiooniga vahemikus 10% kuni 100%
// STICK LITE S-i disain on unikaalne ja kaetud Euroopa Liidu disainipatendiga RCD No. 4070035.