Võimas ja taaslaetav 1000 luumeniga taskulamp võimendusrežiimiga
FLASH 1000 R on väga vastupidav ja erakordselt kvaliteetne taskulamp, mis on loodud professionaalseks kasutamiseks. Tunduvalt parandatud valgusvõimsus, kompaktne disain ja veelgi rohkem funktsioone muudavad selle taskulambi suurepäraseks kaaslaseks kogu tööpäeva jooksul.

Taskulambil on magnetiline sisse-/väljalülituslüliti koos võimendusrežiimiga, mis võimaldab suurendada valgusvõimsust 500-lt 1000 luumenile. Võimendusrežiimi aktiveerimiseks hoidke sisse-/väljalülituslülitit all kaks sekundit. Taskulamp lülitub automaatselt normaalsele režiimile tagasi 60 sekundi pärast.

Fokuseerimisfunktsiooni abil saate reguleerida valgusvihu nurka vahemikus 10° kuni 60°, alates kontsentreeritud ja fokuseeritud valgusvihu nurgast kuni pika vahemaa valguseni. Valgus ulatub kuni 250 meetri kaugusele.

FLASH 1000 R tarnitakse praktilise silikoonist käerihma ja klambriga vutlariga, mis võimaldab seda päeva jooksul kergesti kaasas kanda. Korpus on valmistatud anodeeritud alumiiniumist, mis tagab kõrge vastupidavuse ja ergonoomilise ning turvalise haarde. Veekindlus on IP54 tasemel.

SCANGRIP-i taskulambid on testitud vastavalt ANSI/NEMA FL1 standardile.