FLASH PEN R – Laetav 300-luumenine pastakakujuline taskulamp koos võimendusrežiimiga
FLASH PEN R on väga vastupidav ja kõrge kvaliteediga taskulamp, mis on mõeldud professionaalseks kasutuseks. Märkimisväärselt parendatud valgusvõimsuse, kompaktse disaini ja suurema funktsionaalsusega on see taskulamp tõeline abiline kogu tööpäeva jooksul.

Taskulamp on varustatud magnetilise sisse/välja lülitiga koos võimendusrežiimiga, mis võimaldab valgusvõimsust suurendada 150-luumenilt 300-luumenile. Võimendusrežiimi aktiveerimiseks hoidke lülitit kaks sekundit all. Taskulamp lülitub automaatselt tagasi tavarežiimi pärast 60 sekundit.

Fokusseerimisfunktsiooniga saate valgusvihu nurka reguleerida vahemikus 10° kuni 60°, alates kontsentreeritud ja fokusseeritud valgusest kuni pika distantsiga valguseni. Valgusvoog ulatub kuni 100 meetrini.

Taskulamp on varustatud klambriga ja disainitud nii, et see mahuks rinnataskusse ja oleks alati käepärast. Korpus on valmistatud anodeeritud alumiiniumist, tagades kõrge vastupidavuse ja ergonoomilise ning kindla haarde. Taskulamp on veekindel, klassifikatsiooniga IP54.

SCANGRIPi taskulambid on testitud vastavalt ANSI/NEMA FL1 standardile.