Laetav 200-luumeniline LED-pliiatslambiga koos hämardusfunktsiooni ja sisseehitatud magnetitega
WORK PEN 200 R on laetav pliiatslamp, mis kuulub uuendatud TASKULAMBI seeriasse. See on tõeline töövalgus professionaalseks inspekteerimistööks – alati käepärast!

LED-pliiatslamp pakub erakordselt tugevat valgustust, nii lambipeast (kuni 200 luumenit) kui ka täpse ülaosa valgust (150 luumenit), mis on väikese pliiatslambi kohta üsna muljetavaldav. Külgmine lüliti võimaldab kerget ühekäelist sisse/välja lülitamist. Lisaks on sellel astmetu hämardusfunktsioon vahemikus 10% kuni 100%, mis võimaldab valgustust lihtsalt reguleerida ja kasutada ainult seda valgust, mis on konkreetse töö jaoks vajalik.

Vastupidav alumiiniumkonstruktsioon koos mugava haardega muudab disaini saledaks ja kompaktseks, võimaldades pääseda ligi kõige raskemini ligipääsetavatesse kohtadesse.

WORK PEN 200 R on varustatud sisseehitatud magnetitega riputamiseks või hoiustamiseks – nii klambri sees kui ka pliiatslambi põhjas. See annab teile rohkem paindlikkust, kuna saate valgust kergesti positsioneerida, kui vajate töö ajal käed vabaks.

LED-pliiatslamp on kergesti laetav USB-kaabli kaudu, mis välistab tüütud patareide vahetamised. Esiküljel olev laadimisindikaator näitab laadimise olekut. Komplektis on klamber, et saaksite seda mugavalt taskus kanda ja alati käepärast hoida.

See töövalgusti sobib kõikvõimalikeks tööülesanneteks auto töökojas, ehitusplatsil või muudes nõudlikes töötingimustes. Maalitööstuse jaoks pakume täielikku COLOR MATCH & DETAILING seeriat, mis on mõeldud värvide sobitamiseks, detailide ja üldiseks maalimiseks.

WORK PEN 200 R disain on unikaalne ja seda kaitseb ELi disainipattent.