MULTILIGHT KIT – Vahetatavad valguspead ja käepide mitmekülgseks kasutamiseks
MULTILIGHT KIT annab teile täieliku vabaduse valida ja kohandada täpselt selline töövalgusti lahendus, mis vastab teie vajadustele.

MULTILIGHT CONNECT kontseptsioon põhineb ideel kombineerida baasist käepide, nagu on tuntud elektritööriistades, erinevate töövalgusti peadega, mida saab kasutada ja vahetada vastavalt erinevatele rakendustele. Komplekt sisaldab nelja erinevat vahetatavat valguspead, mis võimaldab teil hõlpsasti vahetada ja kasutada seda, mis teie tööolukorraga kõige paremini sobib.

MULTILIGHT KIT sisaldab:

03.5696C MULTILIGHT BODY CONNECT
03.5697C FLEX HEAD CONNECT
03.5698C FLOOD HEAD CONNECT
03.5699C SEARCH HEAD CONNECT
03.5701C AREA HEAD CONNECT
49.0511 MULTILIGHT CASE
See MULTILIGHT kontseptsioon on ühilduv METABO / CAS 18 V patareisüsteemiga ja kõigi teiste juhtivate elektritööriistabrändide 18 V/20 V patareidega SCANGRIP CONNECTORi abil. Lisaks saab kasutada POWER SUPPLY CONNECT otse toiteks, tagades piiramatult valgust. MULTILIGHT BODY CONNECT käepidel on paindlik kinnitusüsteem, mis ühendab üheks üksuseks konsooli, konksu ja magneti, tagades maksimaalse funktsionaalsuse ja paindlikkuse.

Vahetatavad valguspead ja MULTILIGHT BODY käepide tarnitakse praktilises ja vastupidavas transpordikohvris, mis on hõlpsasti kaasaskantav. Kui kohver pole kasutuses, pakub see praktilist ja ruumisäästlikku MULTILIGHT vahemiku hoiustamise võimalust.
// CONNECTOR ja patarei pole komplektis.

Miks valida MULTILIGHT KIT?
Kohandage täpselt selline töövalgusti lahendus, mida vajate, mitme valguspeaga
Paindlik kinnitusüsteem
Ühilduv METABO / CAS ja kõigi teiste 18 V/20 V patareidega
Tarnitakse vastupidavas kohvris ohutuks transpordiks ja hoiustamiseks