TOWER COMPACT CONNECT – Kompaktne LED Töötuli Integreeritud Statiiviga
TOWER COMPACT CONNECT on ideaalne valik, kui vajate võimsat, kompaktset ja mitmeotstarbelist töötuld koos kerge statiivi või trammiga. See sobib suurepäraselt käsitöölisele, kes liigub sageli erinevate töökohtade vahel ja vajab kiiret seadistamist ning mugavat transportimist. Töövalgusti kaalub ainult 2.7 kg, mis teeb selle kergesti transporditavaks.

Peamised Omadused:

Kompaktne ja Kergekaaluline Disain: Kaaludes vaid 2.7 kg, sobib TOWER COMPACT CONNECT suurepäraselt käsitöölisele, kes liigub sageli erinevate töökohtade vahel.
Reguleeritav Statiiv: Statiiv on pikendatav 0.9 m-st kuni 2 m-ni, pakkudes täielikku paindlikkust valguse positsioneerimiseks soovitud kõrgusel.
Võimas Valgustus: Töötuli suudab pakkuda kuni 2500 lumenit, mis teeb sellest ideaalse valiku igat tüüpi töökeskkondadesse.
Mitmekülgne Paigutusvõimalus: Töövalgustit saab paigutada otse statiivile, ilma täiendavate klambrite või seadmeteta, ning see võib töötada ka iseseisvalt, kasutades patareibaasi alusena või integreeritud konksu abil riputamiseks.
360° Paindlikkus ja Pööratavus: TOWER COMPACT CONNECT sisaldab kahte valgustipead, mis pöörlevad 360° ulatuses ning omavad kahekordset telgpööramist, võimaldades valgusti paindlikku positsioneerimist vastavalt vajadusele.
Miks valida TOWER COMPACT CONNECT?

Kompaktne ja Kergekaaluline: Kaal ainult 2.7 kg muudab selle mugavalt transporditavaks.
Reguleeritav Statiiv: Statiiv ulatub 0.9 m-st kuni 2 m-ni, pakkudes erinevaid valgustuse võimalusi.
Kiire Seadistamine: QUICK RELEASE funktsioon võimaldab statiivi kiiresti üles seada ja alla võtta, säästes aega.
Paindlik Valgustus: Kahekordse telgpööramisega valgustipead pakuvad 360° paindlikkust.
Ühilduvus: Ühildub METABO / CAS 18 V ja teiste 18 V/20 V akusüsteemidega, pakkudes suuremat paindlikkust.
Märkus:
SCANGRIP CONNECTOR ja akud ei kuulu komplekti.