MULTILIGHT FLEX CONNECT – 750 Lumenine Kompaktne Käsitöövalgusti Muudetava Valguspeaga
MULTILIGHT CONNECT on uuenduslik töövalgustite süsteem, mis võimaldab kasutajatel kohandada töövalgustit vastavalt erinevatele vajadustele, kasutades muudetavat valgustipeade süsteemi. MULTILIGHT FLEX CONNECT ühendab peamised eelised ja mugavuse, pakkudes võimsat ja paindlikku valgustuslahendust professionaalidele.

Põhiomadused:

Võimas Inspektsioonivalguspea: Valguspea suudab toota kuni 750 lumenit tugevat valgust, mis on ideaalne inspektsioonide, hooldustööde ja muude tööülesannete jaoks, mis nõuavad selget ja tugevat valgustust.
Pikk Tööaeg: 26-tunnine tööaeg võimaldab teil töötada ilma sagedaste laadimiste vajaduseta.
Kaks Valgusrežiimi: 50% ja 100% valgusjõudu võimaldavad kohandada valgust vastavalt tööülesandele või vajadusele.
360° Rotatsioon: Valguspea saab pöörduda igas suunas, võimaldades valgustust suunata täpselt sinna, kus seda kõige rohkem vaja on.
Mitmekülgne Kinnitus: Sisseehitatud kinnitusrihm koos konksu ja magnetiga võimaldab paindlikku positsioneerimist ja kinnitusvõimalusi. Magnet on piisavalt tugev, et hoida kogu valgustit koos akuga.
Kompaktne ja Kerge: MULTILIGHT FLEX CONNECT on disainitud olema õhuke, kerge ja hõlpsasti kasutatav ka kitsastes kohtades.
Ühilduvus:
MULTILIGHT CONNECT ühildub METABO / CAS 18 V ja teiste 18 V/20 V akusüsteemidega. Samuti saab kasutada POWER SUPPLY CONNECT-i, et tagada lõputu valgusallikas, kui akusid pole saadaval või kui neid pole vaja kasutada.

Miks valida MULTILIGHT FLEX CONNECT?

Paindlik ja Tugev: 360° pöörlev valguspea tagab paindlikkuse ning tugev magnet ja konks lisavad kasutusvõimalusi.
Pikk Tööaeg: Tugev aku tagab 26-tunnise tööaja.
Mitmekülgne Valguspea: Võimalik kasutada erinevatel tööülesannetel, tänu tugevale valgusjõule ja paindlikkusele.
Märkus:
Toode ei sisalda akut ega SCANGRIP CONNECTOR-it.