LAETAV COB LED PEALAMP TERVE TÖÖALA VALGUSTAMISEKS

Varustatud uusima COB LED-tehnoloogiaga, on I-VIEW laetav pealamp, mis pakub võimsat valgustust. Võrreldes eelmise versiooniga on I-VIEW-i oluliselt uuendatud valguse väljundi, akumahtuvuse ja disaini osas, et parandada jõudlust ja kasutajakogemust.

Erinevalt teistest pealampidest, mis pakuvad valgusvihku, on I-VIEW kavandatud optimaalseks töövalgustuseks, valgustades kogu teie tööala. Astmevaba hämarusfunktsioon võimaldab reguleerida valguse tugevust vahemikus 10% kuni 100% kuni 400 luumenini. Kui kasutada sensorirežiimi, saab I-VIEW-i sisse/välja lülitada ainult kätt lambi ees lehvitades, isegi paksude kinnastega.

Lisatarvikuna on saadaval SCANGRIP POWER BANK 03.5782, mis suurendab tööaega. Kinnitage lihtsalt akupank peapaela külge kaasas oleva painduva klambri abil ja ühendage kaabel pealambiga.

Uus laetav akusüsteem ja mugav disain
Pealamp on äärmiselt kerge ja sellel on kaasaegne ja dünaamiline disain. Esiküljel on ka akutaseme indikaator. Peenike must kootud peapael muudab selle kogu päeva jooksul mugavaks kanda. Tolmu- ja veekindel (IP65).

Miks valida I-VIEW?

Võimas laetav pealamp, mis pakub kuni 400 luumenit
Astmevaba hämarusfunktsioon valguse tugevuse reguleerimiseks
Valgustab kogu teie tööala
Lisatarvikuna saadaval akupank pikema tööaja jaoks
Ergonoomiliselt disainitud ja märkimisväärselt kerge
Tolmu- ja veekindel